Afmelden & inhalen

Voorkom te veel lestegoeden: laat ouder zelf lessen afmelden en inhalen

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

Afmelden en inhaaltegoeden

Wel of geen inhaaltegoeden? Regel het met WeScore.

Elke zwemschool kan zelf bepalen hoe ze met afmeldingen om willen gaan. De ouder kan dit gemakkelijk via de ouderomgeving zelf regelen maar ook de zwemschool kan een afmelding doen. Of ze er wel of geen tegoed voor krijgen en of ze wel of niet inhaallessen mogen inboeken, bepalen jullie zelf.

Maximum en geldigheid lestegoeden

Voorkom enorme aantallen lestegoeden

Geef een maximum aan de inhaaltegoeden. Je kunt een algemene regel instellen of per abonnement de aantallen instellen. Zo kun je onderscheid maken in bijvoorbeeld pakket en maandbetalers. Voorkom enorme aantallen aan lestegoeden en bepaal of tegoeden een houdbaarheid hebben. Denk hierbij aan een kwartaal, halfjaar of jaar.

Groepen ‘open’ en ‘dicht’ zetten

Wel of niet inhalen in een groep? Jij bepaalt.

Of er wel of niet op een groep een inhaalles gepland mag worden, bepaal jij. Soms heb je groepen waar het beter is dat er geen leerlingen komen inhalen. Zet de groep dicht zodat – ongeacht een afmelding – niemand hier een inhaalles kan boeken. Is de samenstelling van de groep verandert en kan het nu wel? Dan zet je de mogelijkheid ook gemakkelijk weer ‘open’.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand