Het meest complete leerlingvolgsysteem voor zwemscholen.

Alles voor jouw zwemschool op één plek. Met o.a.:

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Professionaliseer je bedrijfsvoering

Zie het grote geheel in minder tijd. Eindelijk.

Laat administratie je niet weghouden van dat wat jij het leukste vindt om te doen: zwemles geven. WeScore zwemmen maakt het voor jou eenvoudig én overzichtelijk door de juiste informatie te geven daar waar het nodig is.  Voorkom te veel klikken en zoeken en vind alle informatie over jouw zwemschool makkelijk in één systeem. 

WESCORE OUDER-APP

De handige app voor ouders.
Alles gemakkelijk op je mobiel regelen.

Hoe zijn de vorderingen van mijn kind, wanneer is de volgende les en wanneer kan ik een inhaalles plannen? Dit alles en meer wordt inzichtelijk gemaakt en sneller beantwoord met de WeScore Ouder-app.

Voor de ouders hét ideale systeem omdat het op de mobiele telefoon, zowel Android als Apple, als app gedownload kan worden. Op deze manier hebben ze nog makkelijker toegang tot de informatie over de zwemles(sen).
Ouders kunnen ervoor kiezen om pushberichten te ontvangen. Op die manier krijgen zij een melding over nieuwe berichten, nieuwe notities en veranderingen in scores.

De app is overzichtelijk met een menu waardoor de ouder(s) makkelijk kunnen schakelen tussen de verschillende pagina’s. Indien er extra accounts zijn aangemaakt kunnen ook deze accounts de app downloaden en gebruiken.

De WeScore Ouder-app wordt voorzien met het logo van jouw zwemschool en eventueel jouw eigen pictogrammen.

WAAROM WESCORE

Meest veelzijdige systeem voor zwemscholen

Ons systeem is er voor grote én kleine zwemscholen in Nederland en België. Hoe uitgebreid jij jouw WeScore omgeving wil gebruiken en inrichten, bepaal jij zelf. Voor de managers en coördinatoren is er veel informatie en lijsten beschikbaar terwijl voor de instructeurs alleen de informatie over de lessen zichtbaar zijn. Bespaar je medewerkers tijd met heen en weer klikken zodat zij zich bezig kunnen houden met hun zwemlessen.

€ 0,50 per actieve leerling per maand

KENNIS VAN EN UIT DE MARKT

WeScore deelt.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand