Lesplanning

Zo makkelijk is plannen nog nooit geweest

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

Overzichtelijker wordt het niet

Maak gebruik van een week -en dagplanning

Zie in één oogopslag welke niveaus op welke tijden zwemmen en hoe vol de groepen wel of niet zijn. Bepaal zelf waar inhaallessen gepland mogen worden en bepaal de samenstelling van de groep. Zwemt een leerling 2x in de week? Dan staan ze ook in twee groepen op de planning. 

Plan in de toekomst

Met WeScore werk je altijd vooruit

Onze planning stopt niet in de actuele week maar loopt het hele jaar door. WeScore zwemmen is gebouwd om je inzicht te geven over de lesbezetting over 4/5 maanden of zelfs een jaar. Zo ziet je direct waar er wel of geen ruimte vrij komt en of er een nieuwe groep kan starten. Werk vooruit in plaats van achteruit.

Voorkom een overkill aan e-mails

Maak gebruik van handige pictogrammen

Om de overkill aan e-mails te voorkomen, zijn er verschillende pictogrammen binnen WeScore waar je gebruik van kunt maken. Denk aan kijklessen, kleding zwemmen en annuleringen. Zowel voor de ouders als de instructeurs is dit zichtbaar.

Met WeScore lesplanning kun JE eenvoudig…

Present melden van leerlingen

Geef aan welke leerlingen wel en niet aanwezig zijn op de zwemles. Ouders kunnen hun kind afmelden tot een tijd die jij aangegeven heeft. Komen ze niet en hebben ze zich ook niet afgemeld? Dan registreert het systeem dit als een ‘no show’.

Leerlingen verplaatsen naar een andere groep

Gaan leerlingen naar een andere groep of krijgen ze een andere instructeur? Verplaatsen en vervangen is zo geregeld. Ook als een instructeur eenmalig de les overneemt (bijvoorbeeld: in verband met ziekte) is dit direct aan te passen in de planning.

Verschillende locaties

Makkelijk te switchen tussen locaties en zwembaden zonder veel te hoeven klikken. Bepaal of inhaalessen bij andere locaties wel of niet toegestaan zijn en verplaats leerlingen eenvoudig van locatie 1 naar locatie 2.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand