Leerling volgen

Van inschrijving tot diplomazwemmen

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

Leerling gegevens direct inzichtelijk

Van inschrijving tot eerste zwemles

Vanaf het moment dat de inschrijving is gedaan zijn de gegevens van de leerling opgeslagen en inzichtelijk. Gewenste startdatum, voorkeursdag, tijd en begin van de zwemlessen worden allemaal gelogd. Op de leerlingpagina zie je direct welke vaste lesdag de leerling heeft en of er inhaallessen gepland zijn. 

vaardigheden beoordelen

Vorderingen per leerling of per groep

Hoe gaat het met leerling X? En hoe staat dit in verhouding met de groep waar hij/zij in zwemt? Door ervoor te kiezen om vaardigheden te beoordelen, krijg je inzicht in de vorderingen van jouw leerlingen. Ook instructeurs kunnen gemakkelijk zien wat de knelpunten van één leerling of een hele groep zijn.

Leerling informatie

Hoe lang zwemt deze leerling al?

Van elke leerling wordt bijgehouden hoelang ze bij jouw zwemschool zwemmen. Deze aantallen zijn zowel in ‘totaal aantal lessen’ als ‘lessen in niveau’ te zien. Maar ook hoeveel lessen heeft de leerling gemist, ingehaald of zijn ze voor het laatst gescoord.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand