Financieel

In 3 stappen je betalingen regelen. Zo simpel kan het.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

Dashboard met Financieel overzicht

De maandelijkse inkomsten goed in beeld

Krijg een goed beeld van uw maandelijkse inkomsten. Zie welke abonnementen het populairste zijn en kijk alvast vooruit naar je inkomsten voor de komende maand. Daarnaast geeft WeScore je ook een overzicht van openstaande betalingen en abonnementen die verlopen of incorrect zijn. Voorkom gepuzzel achteraf door actuele informatie en overzichten.

Verschillende betaalmethodes

Hoe er betaald kan worden, bepaalt je zelf

In WeScore zwemmen kun je met automatische incasso, iDEAL, contant of handmatige overboekingen werken. Hoe je het wilt, zo kun je het draaien. Ook externe financieringen zoals een Gemeentepas of stichting zijn aan te geven en als overzicht weer te geven. 

BESPAAR TIJD

Snel en eenvoudig een overzicht van alle betalingen

Omdat de instellingen makkelijk en overzichtelijk zijn ben je weinig tijd kwijt aan allerlei handelingen. Door middel van filters kun je snel een overzicht krijgen van openstaande betalingen, betalingen die verrekend moeten worden of betalingen die zijn afgerond.

Met WeScore Financieel kun je eenvoudig…

Afrekeningen maken

Maak per abonnement een afrekening en controleer de bedragen. Indien een ouder een korting zou krijgen, kun je dit alsnog aanpassen of een negatieve transactie toevoegen. 

 

Indien abonnementen andere betaalperiodes hanteren, kun je dit gemakkelijk sturen. 

Notificaties sturen en automatische mailing

Bundel de afrekeningen samen onder één of meerdere betaalmethodes en breng de ouders in één keer op de hoogte van de betaling. Je kiest er zelf voor wanneer de betaalnotificatie verstuurd gaat worden en -indien er een vervaldatum is- wanneer er een automatische betaalherinnering verstuurd moet worden.

Storneren

Indien je met automatische incasso werkt, kun je ook de storneringen binnen WeScore verwerken. Dit hoeft niet per transactie maar kan gemakkelijk in één keer. Bepaal of je de betalingen opnieuw wilt aanbieden via automatische incasso, contant of via een iDEAL betaallink.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand