WeScore voor zwemverenigingen en reddingsbrigades

Zwemverenigingen en reddingsbrigades werken in de praktijk vaak hetzelfde als zwemscholen maar houden er een andere administratie en communicatie op na. Omdat er veel gewerkt wordt met vrijwilligers moet de drempel voor een leerlingvolgsysteem niet te hoog of ingewikkeld zijn.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

Gemakkelijke navigatie

Voor de vrijwilliger(s)

Wij begrijpen dat het systeem vanzelfsprekend en eenvoudig moet zijn. Vooral wanneer je met vrijwilligers werkt die niet te veel tijd kwijt willen zijn aan administratie. WeScore zwemmen is voor de instructeur gebruiksvriendelijk en gemakkelijk ingericht. Alle informatie over de les is te vinden op het Dashboard. Jouw vrijwilligers hoeven dus weinig te klikken of te zoeken. Met behulp van pijlen, klikbare namen, verwijzingen en historie kunnen jouw vrijwilligers snel en makkelijk door het systeem navigeren.

Niet alleen voor zwemles

Alle disciplines in één systeem

Wij hebben verschillende soorten zwemverenigingen en reddingsbrigades die al met ons systeem werken. Zij gebruiken WeScore niet alleen voor de zwemlessen maar ook voor het jeugdzwemmen, Jonge redders, zwemvaardigheid, snorkelen etc. Alle activiteiten die jouw zwemvereniging aanbiedt, kunnen in het systeem. Zo kun je de presentie van leerlingen bijhouden maar kun je ook alle betalingen in één systeem behouden. Gebruik je al een ssyteem? Kijk naar de mogelijkheden.

€ 0,50 per actieve leerling per maand

WeScore deelt

Meer dan alleen een softwarepakket

We zijn niet alleen een software systeem voor zwemscholen en zwembaden maar denken ook mee met de branche waarin jullie werken. We organiseren meerdere keren per jaar een WeShare bijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn gratis en voor al onze (toekomstige) gebruikers beschikbaar. We delen tijdens deze dagen nieuwe features, praten over verbeteringen en de werkbaarheid van de software. Maar ook over de inhoud van zwemlessen binnen Nederland en België. We vinden het belangrijk dat zwemscholen met elkaar in contact komen want zo kun je ook van elkaar leren.

Meer dan alleen een systeem

Wat mag je van ons verwachten

Innovatief

Wij staan niet stil en blijven ons systeem testen aan de praktische werkbaarheid. Omdat elke zwemschool zijn eigen manier van werken heeft, zijn er ook altijd verbeteringen, vernieuwingen en uitbreidingen. Via de nieuwsbrief en speciale dagen blijven we jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Gebruiksvriendelijk

Met behulp van slimme navigatie binnen het systeem kun je gemakkelijk doorklikken naar de informatie die je nodig hebt. Er is altijd een hoofdmenu in beeld en dankzij de geschiedenisbalk switch je makkelijk tussen pagina’s. Dit scheelt jou en je instructeurs tijd en frustraties.

Behulpzaam

Wij willen je graag helpen. Juist door onze affiniteit en werkzaamheid in dezelfde zwembranche begrijpen we wat de problemen en wensen zijn. We helpen je graag met het opstarten van je (online) zwemschool, denken met je mee over de inrichting en de werkbaarheid van jouw instellingen en proberen op alles een oplossing te vinden.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

WESCORE IN HET KORT

Daarom kies je voor WeScore

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand