Management

Werk vooruit in plaats van achteruit met alle managementinformatie op één plek

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

EEN HANDIG DASHBOARD

Leerlingbeheer en facturatie in minder tijd.

Eén plek waar alle informatie wordt verzamelt die belangrijk is voor jouw zwemschool. Op het Dashboard vind je alle informatie met betrekking tot:

  • Doorstroom leerlingen
  • Instroom leerlingen
  • Lesbezetting
  • Openstaande betalingen
  • Notities en notificaties
  • To-do’s

EEN HANDIG DASHBOARD

Werk vooruit in plaats van achteruit

WeScore zwemmen is gebouwd om jou inzicht te geven in de doorstroom van je zwemschool. Signaleer op tijd dat een leerling wat langer zwemt dan het gemiddelde door scores, aanwezigheid en lessentelling. Omdat de planning ook in de toekomst aangepast kan worden, geeft het systeem je ruimte om je instroom beter te regulieren.

MET WESCORE KUN JE Vooruit managen

Signaleer problemen eerder zodat je de vragen vanuit ouders voor bent.

Doorstroom van jouw zwemschool

Krijg overzichtelijke lijsten van je wachtlijst(en), actieve leerlingen en doorlooptijden. Maar ook lijsten van afmelden, inhaallessen, afwezigheid, voortgang en leerlingen die kunnen proefzwemmen en/of diplomazwemmen. Zet ze gemakkelijk in één keer op de planning.

Zonder voortgang of vaak afwezig

Zie welke leerlingen moeite hebben met bepaalde onderdelen en daardoor geen voortgang hebben. Je ziet in WeScore ook welke leerlingen vaak afwezig zijn of vaak afgemeld worden voor de zwemles. Wees vragen van ouders voor door navraag te doen bij de instructeur of contact op te nemen met de ouders.

In één keer al je diploma's printen

Zijn de kinderen klaar om te gaan afzwemmen? Dan zet je de leerlingen gemakkelijk in één keer op een diplomales. Koppel hier een automatische mail aan en print de diploma’s. Op de dag zelf doe je gemakkelijk de presentie en kun je de kinderen doorzetten naar het (eventuele) volgende diploma.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand