Overstappen naar WeScore? Wij maken het je gemakkelijk!

Of je nu uit een bestaand systeem komt of nog werkt vanaf papier: je zwemschool toevertrouwen aan een (nieuw) online systeem kan spannend zijn. Uiteindelijk gaat het om het hart van je onderneming wat betekent dat de overstap vlekkeloos moet verlopen. Gelukkig weten wij uit ervaring dat overstappen zonder problemen valt te organiseren als we het samen aanpakken.

Overstappen, hoe gaat dat?

Dit doen we door jouw zwemschool te leren kennen. Want als we jouw werkwijze weten, kunnen we je ook beter helpen. We duiken in jouw zwemschool door vragen te stellen.

Welke vragen kun je verwachten

Geen opstartkosten

Bij ons zijn er nooit opstartkosten: je betaalt pas wanneer de leerlingen op de planning staan. Ook support via mail en telefonisch zijn gratis. Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan of je maakt gebruik van één van onze implementatiepakketten. Bij een pakket zullen we samen met jou en je team een planning maken om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Nog een lopend contract? Geen probleem.

Heb je nog een lopend contract bij je huidige systeem? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op om te kijken naar eventuele mogelijkheden.

Wilt u extra hulp bij de overstap?

Onze implementatiepakketten

Basis Pakket

€ 500

Extra Pakket

€ 1.000

Bij uitvoer op locatie worden reiskosten in rekening gebracht

Compleet Pakket

€ 1.500

Bij uitvoer op locatie worden reiskosten in rekening gebracht

Plus

Aanvullende persoonlijke training in ochtend of middag op maat voor alle medewerkers.

€ 500 Per dagdeel

Bij uitvoer op locatie worden reiskosten in rekening gebracht

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand