Ouderomgeving

Geen dubbele accounts maar één account voor meerdere leerlingen

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

Creëer rust bij uw administratie

Afmelden en inhalen gemakkelijk gedaan

Creëer rust bij uw administratie door ouders zelf te laten afmelden voor lessen. Bepaal hierin hoeveel lessen men vooruit kan kijken en tot wanneer er eventuele lessen ingehaald mogen worden. Ook wijzigingen in persoonsgegevens (bijvoorbeeld adres of telefoonnummer) kunnen door de ouders zelf geregeld worden.

Voortgang per onderdeel

Duidelijkheid naar de ouders over de voortgang

Geef de ouder meer duidelijkheid over de ontwikkeling van zijn/haar kind door gebruik te maken van het scoren van vaardigheden. De ouder kan dan per onderdeel meekijken en hoeft daarvoor geen instructeur of coördinator aan te spreken. U kunt ervoor kiezen om extra informatie bij de onderdelen toe te voegen; dit geeft nog meer informatie en duidelijkheid aan de ouder(s).

één ouderaccount voor meerdere kinderen

Broertjes of zusjes zwemmen tegelijk? Altijd één ouderaccount.

Geen dubbele inloggegevens of onduidelijkheden welke leerling bij welke ouder hoort: meerdere kinderen kunnen onder één ouder. Daarnaast is het mogelijk om voor de ouder meerdere accounts aan te maken waarin ze anderen toegang geven tot de ouderapplicatie.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand