WeScore voor zwembaden en zwemscholen

Of je nou een zwemschool bent met honderden leerlingen en meerdere locaties of een zwemschool met vijftig leerlingen: iedereen kan met WeScore zwemmen werken. Van inschrijving tot wachtlijst, eerste zwemles tot diplomazwemmen en betalingen tot jaaromzet. Alles zit in één softwaresysteem. Voor jouw instructeurs is het een eenvoudig systeem dat weinig (inwerk) tijd kost.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

HET WESCORE LEERLINGVOLGSYSTEEM

Behoud zicht in de doorstroom van je leerlingen

WeScore zwemmen is gebouwd om jou inzicht te geven in de doorstroom van je zwemschool. Signaleer dat een leerling wat langer zwemt dan het gemiddelde door scores, aanwezigheid en lessentelling. Zet een leerling twee keer op de planning of op verschillende locaties om de voortgang van de leerling te verbeteren. Doordat de planning ook in de toekomst aangepast kan worden, geeft het systeem je ruimte om je instroom beter te regulieren. Werk vooruit in plaats van achteruit.

Weg met pen en papier

Een handig dashboard met lijstjes

Het dashboard in WeScore zwemmen bevat alle informatie die voor jouw zwemschool belangrijk is. Je hoeft geen losse lijsten in Excel of papier meer bij te houden: het systeem maakt deze lijsten voor jou. Denk aan afwezigheid, geen voortgang, wachtlijst, to do’s, openstaande betalingen en aantallen per niveau. Via onze selecties pagina kun jij zelf lijsten genereren door middel van verschillende filters. Vanuit hier kun je de selectie een bericht sturen, aanpassingen in lestegoeden doen of een aanpassing in transactie.

€ 0,50 per actieve leerling per maand

WeScore deelt

Meer dan alleen een softwarepakket

We zijn niet alleen een software systeem voor zwemscholen en zwembaden maar denken ook mee met de branche waarin jullie werken. We organiseren meerdere keren per jaar een WeShare bijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn gratis en voor al onze (toekomstige) gebruikers beschikbaar. We delen tijdens deze dagen nieuwe features, praten over verbeteringen en de werkbaarheid van de software. Maar ook over de inhoud van zwemlessen binnen Nederland en België. We vinden het belangrijk dat zwemscholen met elkaar in contact komen want zo kun je ook van elkaar leren.

Meer dan alleen een systeem

Wat mag je van ons verwachten

Innovatief

Wij staan niet stil en blijven ons systeem testen aan de praktische werkbaarheid. Omdat elke zwemschool zijn eigen manier van werken heeft, zijn er ook altijd verbeteringen, vernieuwingen en uitbreidingen. Via de nieuwsbrief en speciale dagen blijven we jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Gebruiksvriendelijk

Met behulp van slimme navigatie binnen het systeem kun je gemakkelijk doorklikken naar de informatie die je nodig hebt. Er is altijd een hoofdmenu in beeld en dankzij de geschiedenisbalk switch je makkelijk tussen pagina’s. Dit scheelt jou en je instructeurs tijd en frustraties.

Behulpzaam

Wij willen je graag helpen. Juist door onze affiniteit en werkzaamheid in dezelfde zwembranche begrijpen we wat de problemen en wensen zijn. We helpen je graag met het opstarten van je (online) zwemschool, denken met je mee over de inrichting en de werkbaarheid van jouw instellingen en proberen op alles een oplossing te vinden.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

WESCORE IN HET KORT

Daarom kies je voor WeScore

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand