Wat maakt WeScore anders?

Tegenwoordig zijn er veel softwaresystemen op de zwemmarkt. En allemaal bieden ze een ander soort pakket aan. Hoe weet je nou welk pakket bij jouw zwemschool past en waarom zou je gebruik maken van WeScore zwemmen?

Innovatief

WeScore zwemmen bestaat sinds 2019 en is daarmee één van de jongste softwaresystemen voor zwemscholen en zwembaden. Hierdoor hebben wij tijdens de bouw van ons softwarepakket gebruik kunnen maken van de laatste technieken en inzichten. En dit merk je. Bij ons kom je binnen drie klikken daar waar je moet zijn.

Wij zitten niet stil en blijven ons systeem testen aan de werkbaarheid met de realiteit. Wij vinden het belangrijk dat je niet te veel moet klikken en de informatie op een logische plek staat. Daarnaast geeft onze ‘jongheid’ de mogelijkheid om ons snel aan te passen aan de veranderende markt. Wij werken nog altijd aan onze software. Denk hierbij niet alleen aan kleine updates met betrekking tot verbetering van functies maar ook het toevoegen van complete stukken functionaliteit. Deze nieuwe functies bedenken we niet zelf maar halen we uit de praktijk en krijgen we als feedback van onze klanten.

Kennis van de markt

Het systeem wordt uiteraard gebouwd door ontwikkelaars en programmeurs maar de inhoud van het systeem wordt bepaald door mensen uit de markt. Iedereen die bij ons werkt, heeft in de zwemwereld gewerkt of is nog werkzaam in de zwemwereld.

Daarnaast vinden wij het belangrijk kennis tussen zwemscholen te delen en zwemscholen met elkaar in contact te brengen. Op die manier hebben wij een adviserende rol maar ook zwemscholen naar/onder elkaar.

Voor verschillende zwemscholen en meerdere activiteiten

Of je nou een zwemschool bent met honderden leerlingen en meerdere locaties of een zwemvereniging die eenmaal in de week zwemlessen geeft aan een klein groepje, iedereen kan met WeScore Zwemmen werken. Voor instructeurs en vrijwilligers is het een eenvoudig en intuïtief systeem waar je vlot mee leert werken en daardoor weinig tijd inneemt. Ook kun je verschillende activiteiten in het systeem bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan ouder & kind zwemmen, zeemeerminzwemmen of survivalzwemmen. Maar ook voor volwassenen kun je bijvoorbeeld aquasporten of banenzwemmen op de planning plaatsen en de facturatie doen.

Geen modules of ingewikkelde prijsmodellen

Wij geloven dat iedere zwemschool met het systeem moet kunnen werken. Om dat te kunnen garanderen werken wij bewust niet met modules. Alles is voor iedereen toegankelijk en het is aan jou om te kiezen hoe uitgebreid of gedetailleerd je jouw instellingen wilt maken. Omdat we geen modules hebben, kunnen we ook simpele en transparante abonnementsvormen aanbieden zonder dat hierbij allerlei verborgen kosten komen kijken. Dit geeft direct inzicht in de gebruikerskosten. Voor meer informatie kijk je op onze tarievenpagina.

Zou je willen weten hoe WeScore voor jouw zwemschool kan werken? Vraag een gratis demo aan!

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen