Inschrijfformulier

Een flexibele inschrijfpagina die onderdeel is van jouw website

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

ONS SLIMME INSCHRIJFFORMULIER

Gepersonaliseerd en geïntegreerd

Het inschrijfformulier is een onderdeel van jouw website. Door het overnemen van jouw lettertype en kleurgebruik is het geen afzonderlijke pagina maar is een onderdeel van je website. Je kunt het formulier nog aanpassen met extra velden mocht je meer informatie willen hebben dan standaard gevraagd wordt in het formulier. Elke inschrijving komt direct in jullie WeScore omgeving terecht en de ouder ontvangt een bevestiging van de inschrijving. 

INSCHRIJFKOSTEN

Wel of geen inschrijfkosten? Dat bepaal je zelf.

Inschrijfkosten kunnen aangeboden worden via iDEAL, handmatige betaling of Automatische incasso. Je kunt er zelf voor kiezen of deze kosten direct betaald moeten worden bij inschrijving of pas wanneer de lessen gaan starten.

 

Indien je gebruik maakt van inschrijfkosten, laat het WeScore je zien wanneer er wel een inschrijving is geweest maar geen inschrijfgeld betaald is. Zo voorkom je dat je leerlingen op de planning plaatst die geen inschrijfkosten betaald hebben.

MET WESCORE KUN JE vooruit managen

Plan nieuwe leerlingen in de toekomst en zie direct waar ruimte is

Inschrijving per dag en locatie

Indien er dagen en of tijden zijn gekozen door de ouder, wordt dit ook zichtbaar per dag en per tijdstip op jouw planning. Zo weet je zeker dat je een leerling in een groep zet waarvan de ouder heeft aangegeven dat ze op dat tijdstip kunnen.

Helder inzicht in de wachttijden voor ouders

Geef ouders bij inschrijving direct meer informatie over de huidige wachttijden door middel van een gekozen startdatum en extra tekst. Plaats een persoonlijke melding op de ouderomgeving met betrekking tot de wachttijd.

Akkoord op privacy en algemene voorwaarden

Zorg ervoor dat ouders geen inschrijving kunnen doen zonder akkoord te gaan met de privacy statement en algemene voorwaarden.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand