Presentiescanner

‘Welkom Senna! Jij zwemt vandaag bij juf Anja’

De presentiescanner is optioneel en heeft daarom een apart tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie en tarieven

Eenvoudige en snelle presentiecontrole

1. Automatische presentie

Door gebruik te maken van een kindvriendelijk polsbandje met een chip en onze bijbehorende kleurrijke reader kan de presentie van een leerling automatisch in WeScore Zwemmen worden vastgelegd.

2. Absentie zonder afmelding

Zorg dat absentie zonder afmelding direct in beeld komt en bij jou en de ouder inzichtelijk is. Je kiest er zelf voor of een absentie zonder afmelden wel of niet in rekening gebracht moet worden.

Ons presentiescherm kan met het logo van jouw zwemschool gemaakt worden. Of gebruik één van onze kleurrijke afdekplaten.

Scannen met een polsbandje of pasje. Hoe werkt het?

‘Welkom Senna!
Jij zwemt vandaag bij juf Anja’

Begroet je leerlingen persoonlijk bij binnenkomst. Onze presentiescanner biedt dit de mogelijkheid om binnenkomende leerlingen welkom te heten op een publiekscherm. Geef daarop aan in welk badje en bij welke juf ze gaan zwemmen. Daarnaast is het mogelijk om voor een eventuele kassa een beheerscherm te laten zien waar leerling -en betaalgegevens inzichtelijk zijn.

Wave Ticketing

Entree door middel van poortjes

Heeft u meerdere producten naast de zwemlessen? En wilt u gebruik maken van online ticketing en poortjes in plaats van een scanner? Kijk dan eens bij onze collega’s van Wave Ticketing.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand