Communicatie

Breng iedereen snel en makkelijk op de hoogte van veranderingen

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand

Vaste berichttemplates en automatische mailing

Laat WeScore voor jou werken

Veelvoorkomende mails? Bespaar jezelf tijd en maak vaste berichtteksten aan voor veelvoorkomende e-mails zoals ‘huisregels’ of ‘Hoera! Diplomazwemmen’. Bepaal zelf of je automatische mailing wil inzetten voor bijvoorbeeld eerste zwemles, diplomazwemmen en openstaande transacties. Laat het systeem voor jou werken.

Gebruik van variabelen in berichten

Maak je berichten persoonlijk

Gebruik verschillende variabelen om de berichten persoonlijker te maken. Denk hierbij aan de naam van de leerling of de naam van de ouder maar ook aan de lesdag, lestijd of niveau. Het is mogelijk om persoonlijke berichten naar de leerling en ouder toe te sturen via de ouderomgeving. Leg contactmomenten die er zijn geweest vast in het systeem. Zo benut je de communicatie niet alleen extern maar ook intern.

Voorkom te veel klikken

Snelle en makkelijke navigatie

Geen duizend klikken om een bericht te sturen maar één overzichtelijke pagina waarop je een bestaand bericht/berichttemplate kiest of een bericht typt voor de ouders en leerlingen. Of je nou een groep, één dag of de gehele zwemschool een bericht wilt sturen, door middel van de filters heb je zo een selectie gemaakt.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen

Maak uw zwemschool slimmer met WeScore en plan een vrijblijvende demo

Ook weten hoe WeScore de efficiëntie slimmer kan verbeteren in uw zwemschool? WeScore is er voor grote en kleine zwemscholen. Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demo aan.

€ 0,50 all-in per actieve leerling per maand