En u bent de ouder van?

Welke zwemschool kent het niet; je krijgt een telefoontje van een ouder met een vraag over de zwemlessen van zijn of haar dochter/zoon. Of er komt een mail binnen waar alleen een voornaam of geen enkele naam in vermeld staat. Je weet nog niet om welke leerling het gaat maar de vraag wordt wel direct gesteld. Voor je het weet ben je als een malle aan het zoeken en klikken om de desbetreffende leerling te vinden. Dat moet sneller kunnen!

Vinden wij ook. En daarom hebben wij binnen WeScore zwemmen een Voip webhook. Afhankelijk van jouw telefoonprovider kunnen wij ervoor zorgen dat er op jouw telefoon of zelfs in WeScore in beeld komt welke ouder er belt. Doordat de ouder gekoppeld is aan de leerling en daarbij ook het telefoonnummer, kun je op deze manier de leerling snel vinden. Dit scheelt veel klikken en zorgt ervoor dat jij al meer over de leerling weet voordat de ouder de vraag stelt.

Doorklikken

“En nu ik u toch aan te de telefoon heb, ik heb ook een vraag over de betalingen.” Bij ons is het doorklikken van leerling naar ouder met één klik geregeld. En ook weer van ouder naar leerling. Of van broertje naar zusje. Want die vallen bij ons gewoon allemaal onder één en dezelfde ouder. Dit houdt het systeem overzichtelijk en makkelijk en zorgt ervoor dat je minder hoeft te klikken.

Email

Om het probleem met betrekking tot e-mails op te lossen is het binnen WeScore mogelijk om te zoeken op mailadressen. Dit brengt je direct naar de leerling – of ouderpagina zodat je de benodigde informatie voor je hebt. Zo hoeft u niet meer te vragen; “en u bent de ouder van…?”

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen