"Dit systeem laat mijn zwemschool groeien"

Ondersteunende software voor mijn zwemschool is een absolute must. Maar voordat ik de juiste gevonden had, heb ik wel vier keer moeten switchen. De opluchting die ik voel nu ik WeScore Zwemmen heb gevonden, maakt het dat ik alle frustraties heel snel vergeten ben. Door WeScore Zwemmen is mijn zwemschool voor 30% gegroeid! Niet zozeer in omvang, maar vooral doordat we nu veel efficiënter kunnen plannen. Ik heb nog steeds dezelfde mensen in dienst, ik zit nog steeds op dezelfde locatie en ik heb nog steeds hetzelfde aantal personeelsuren. Ja, ik ben blij!

Whatsapp

Het was er helemaal ingeslopen. Dat kijken op mijn mobieltje. Dat checken van de WhatsApp. Ik stuurde voorheen alle documenten, gewijzigde planningen naar de ouder van de leerling via WhatsApp. Dus alle opmerkingen terug en wijzigingen kwamen hier ook op binnen. En ik maar denken dat de ouders die persoonlijke benadering van me eisten. Niet dus. Trouwens, ouders van nieuwe aanmeldingen krijgen nu als uitleg een YouTube-filmpje van de ouderapplicatie van WeScore Zwemmen. Ze zijn alleen maar blij met zoveel gemak. En ik ook.

Doorstroming

Ik kan me nu nog meer focussen op de vier– en achtweken cursussen die ik geef. En mijn collega’s die zich voornamelijk bezighouden met het ABC diploma hebben overzichtelijke weekoverzichten en de planningen zijn veel efficiënter afgestemd op de scores. De doorstroming is optimaal nu, wat direct leidt tot rendementsgroei van mijn zwemschool. Door WeScore Zwemmen kan ik echt opschalen.

Beren

Na een aantal keer wisselen van software was ik best wat huiverig geworden. Ik zag de bekende beren voor me: het overzetten van de data, het inrichten van de software op mijn specifieke wensen, de instelkosten die ik verwachtte voor mijn kiezen te krijgen. Niets van dat alles. De klantenservice van WeScore Zwemmen pakte het direct op en met minimale inspanningen heb ik echt het maximale weten te bereiken. De duidelijke handleidingen maakten dat mede mogelijk. En die factuur van de instelkosten? Die is er niet.

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen