Gratis software voor de beginnende zwemschool

Wanneer je start met het opzetten van jouw eigen zwemschool komt er heel veel op je af. Je wilt vanaf de eerste les alles goed doen voor de leerlingen, de ouders en eventuele medewerkers. Door gebruik te maken van WeScore Zwemmen worden veel van de administratieve zaken uit handen genomen zodat je je kunt richten op de start van de zwemlessen. Omdat de opbrengsten vaak nog even op zich laten wachten, kunnen startende zwemscholen de eerste 3 maanden gratis gebruik maken van WeScore.

Alle administratie op één plek

Onze software ondersteunt je in alle administratie zaken tussen de inschrijving en het uitgeven van het diploma. Denk hierbij o.a. aan het maken van de planning, de communicatie met de ouders, het volgen en scoren van de leerlingen, de leerlingenadministratie en de afrekeningen. De ouders kunnen via de applicatie zelf de lessen vroegtijdig afmelden en eventueel inhalen. Daarnaast kunnen de ouders online de vorderingen van hun kind(eren) volgen of stuur je ze een korte notitie over de eerste zwemlessen. Dit scheelt jou tijd en werk!

 

Start nu!

Start je zwemschool met het meest complete en professionele pakket in de markt en richt je volledig op dat wat je het leukste vindt: zwemlessen geven. Voor een periode van 3 maanden en maximaal 50 leerlingen kun jij gratis gebruik maken van WeScore. Uiteraard krijg je in deze periode volledige ondersteuning en denken we graag mee met het opzetten van jouw zwemschool.

Wil je gebruik maken van dit starterspakket? Neem vrijblijvend contact met ons op via 030-227-0590 of mail naar [email protected]

vertrouwd door kleine en grote zwemscholen