Podium

Iedere zwemschool is bijzonder. Maar de meest bijzondere zijn die zwemscholen die geleid worden door bijzondere mensen. Zij die bijzonder gedreven zijn. Daar drijft de zwemschool op. Zwemscholen uit passie geboren. Uit liefde voor het zwemonderwijs. Vol ambitie om iedere dag opnieuw kinderen te leren zwemmen. Daarnaast zijn de zwemlesaanbieders niet alleen te typeren als scholen; zij zijn professionele bedrijven. En iedere dag bezig om het bedrijf goed te runnen. Daarom verdienen zij een podium. Het woord is aan de zwemschool.

Als ik nu vrij ben, ben ik echt vrij!

Wij zijn zwemonderneming Barbara. Hoewel 'we' is eigenlijk niet juist, want ik run de particuliere zwemschool in Leeuwarden en in Stiens in mijn eentje. Over de naam van mijn zwemschool hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Overigens: helemaal alleen doe ik het ook eigenlijk niet. Sinds dit jaar word ik heel goed geholpen door WeScore Zwemmen. Daarnaast werk ik fijn samen met nog drie andere collega's - met een eigen particuliere zwemschool - in Leeuwarden. Dat kan ook goed, want we komen niet in elkaars - hoe toepasselijk - water.

Als ik nu vrij ben, ben ik echt vrij!

Ouders vinden ons nú een professionele zwemschool

Wij zijn zwemschool Fun2Swim: een nog jonge zwemschool. In 2014 op de huidige locatie te Schiedam is de zwemschool gestart en drie jaar geleden is het volledig in eigendom overgegaan naar Sonja - mijn compagnon - en ik, Ritchie. In eerste instantie combineerde ik mijn zwemschoolactiviteiten nog met mijn baan in de ICT en telecom. De ontmoeting met Sonja geschiedde heel toepasselijk op het water: onze gezamenlijke hobby varen maakte het dat we elkaar ontmoetten in de jachthaven waar we beiden gebruik van maakten.

Ouders vinden ons nú een professionele zwemschool

Direct aanmelden voor WeScore

Een medewerker van het supportteam neemt zo snel mogelijk contact met u op om direct aan de slag te gaan met WeScore!

Door dit formulier te versturen ga ik akkoord met het privacyverklaring van Ferm.app.